Linedance » Fotoalbum » Crystal Boot Awards 2014
Igen i år var KIF linedancere til Crystal Boot Award i Blackpool i England.
CBA er linedancens svar på filmens Oscar uddeling.
Vi var 4 KIF'ere, der onsdag d. 29. januar drog afsted mod Billund lufthavn og først så den danske vinter igen 5 dage senere.
England tog imod os i et noget mildere vejr, end vi kom fra. Vi blev stavlet i en bil å så fra Manchester til Blackpool. Bagagerummet ikke stort nok til at rumme al' vores bagage.....så spørg li' Ruth, om hun fik flade lår.
Fra værelse til suite.........vi tjekkede ind på Norbreck Castle hotel og fik værelse 208 men øh ja .....vi mødte et værelse fyldt med malerspande og ikke særlig flaterende aroma......desværre manglede malerne....så vi måtte ned i receptionen igen og få en bytter....altså af værelserne ;) "No problem Ladies" - vi fik en af hotellets suiter - meget sigende for venligheden og servicen vi mødte i England. Konservativt på mange punkter men englænderne er yderst venlige og imødekommende......og de er imponeret af vores ellers lidt gebrokne skole engelsk.
De første par dage brugte vi til at være turist og danse med i en af de lokale klubber......å jojo vi smagte også den lokale øl på et par pubber. Dansen i den lokale klub foregik ovenpå en af pubberne....så der var ikke langt, når den lokale øl skulle smages.
Vi besøgte en club "working mens association club". Hver torsdag eftermiddag var der dans og sang. Sangen blev leveret af de gæster, der havde lyst til at levere underholdning - og de kunne synge. Denne dag fejrede vi også Betty's 93 års fødselsdag. Hun var en meget nobel dame, der oprindeligt kom fra Spanien - så der blev sunget ABBAs Fernando for hende, og vi kunne byde hende på lidt dansk slik. Der blev også spillet Bingo, den ”engelske nationalsport” …. den spilles alle steder … og de har deres helt egne lyde til flere tal. Bl.a. 2 og 22 – der rappes som en and. 11 – der fløjtes. 69 – uh uh  …. Og der var gode gevinster i £.
 
Gallaaftenen er der, hvor (krystalstøvlerne) bliver uddelt. En aften hvor mange møder op i de store rober, og alle sejl er sat til ift underholdning og udsmykning. Støvlerne bliver uddelt til bl.a. bedste dans indenfor de forskellige sværhedsgrader, bedste koreograf, bedste DJ og female og male personality.
Underholdningsindslagene er noget af det bedste England kan byde på, bl.a. stjerner fra det britiske x-factor. Gallaaftenen blev fulgt på nettet af dansere fra mere end 32 lande.
 
CBA er mere end prisuddeling - det er også eventen, hvor alle de store koreografer præsenterer spritnye danse og giver workshop i dem - så både lidt til de gode oplevelser og til instruktørens inspiration.
 
Også stedet for billige indkøb til dansefødderne og flotte dress - svært at finde i Danmark.......
CBA er stedet hvor dansere mødes fra store dele af verden - men selv om munden taler fremmedsprog, så taler vi alle det samme sprog på dansegulvet, når musikken spiller.
Vi fik beviset for, at linedanse er for alle aldre. Li' fra en lille pige, der dansede med siddende på mor eller fars arm, til ældste deltager på 93 og stadig rask og rørig på gulvet.
 
Fulde af oplevelser, hygge, inspiration, trætte fødder og hovedet fyldt hjemme i Danmark igen......om vi tar afsted igen.......tjo ikke helt umuligt :-)
 
Kvindelig Idrætsforening Fredericia | Baldersvej 19 | 7000 Fredericia | Tlf.: 40881536