Linedance » Fotoalbum » Crystal Boot Awards 2016

Søndag morgen d. 31. januar....i gang med Golden oldies på gulvet. Stedet er halgulvet på Norbreck Castle hotel, Blackpool. Det 20. Crystal Boots Award kører på sidste dagen - dagen derpå efter den store galla aften.
Danmark fik 2 støvler med hjem - SÅDAN Niels Poulsen. Uddelt for "bedste internationale koreograf og for begynder dansen " Ticket to the blues".

Allerede onsdag var 3 kif'ere på vej i flyet mod England.
Picked up by Chris in Manchester AirPort.
Første dag indkvartering og en lille gåtur i blæsevejret (Gertrud der lagde vejen forbi).
Torsdag tog vi "Tram" til Tower området og gik på opdagelse. Fik turens bedste kop te på et lokalt marked (Abingdon Street market). Smagte på en skotsk specialitet "Burners" (brændte boller).
Torsdag aften dansede vi med i en lokal linedance klub, der havde til huse ovenpå pubben  "Armed servicemen Club" . Live musik krydret med banko i pausen.....hi det var underholdende.....englænderne har en del sjove kommentaren/lyde til tallene - ikke kun "gamle Ole".....der var Bla. en del ænder i lokalet, når 2 og 22 blev råbt op.
Vi blev specielt budt velkommen, da DJ sagde very welcome to our special Dutch guests........Nja......der måtte vi jo så korrigere ham til lidt længere nordpå i geografien.

Vores gåture var ind imellem lidt for spændende pga. venstrekørsel - vi lignede nogle, der virkelig var lost, før vi turde krydse vejene. Englænderne må ha' gjort sig for mange erfaringer med dette - mange steder står der på vejen "look left" og " look Right" .

Fredag - store indskrivningsdag til CBA - og hvem var number 1.......jeps -nemli'
VOS3.....herefter fulgte studietiden - programmet skulle granskes - hvem ska' vi mon ha' ws med?
Jubilæumsåret blev bl.a. fejret ved at næsten alle workshop var gamle danse (ca. 20 stk.), der blev gennemgået af koreografen - også dem der egentlig var gået på "pension".
Folkeoplysning: Den nye LDF(linedance foundation) dans er "Blackpool by the sea" koreograferet og gennemgået af Gaye Teather. Dave Sheriff spillede live til dansen.
Lørdag workshop formiddag og eftermiddag bla. med Kata Sala, Rachael McEnaney, Rob Fowler og og og......
Lørdag aften var der galla aften. Knap 1000 mennesker samlet i spænding om hvem, der fik støvler i år. Det hele mixet med flot underholdning.
Og vi kunne juble 2 gange, da vores egen danske Niels Poulsen vandt. Vi var heldige at fange ham kort efter til et stort TILLYKKE og et billede - StarTime med en meget glad mand.

Og nu er det så blevet søndag - li' været workshop med Maggie Gallagher
Jo Thomson-Szymanski er på om lidt.......
Workshop fortsætter hele formiddagen og eftermiddagen.
CBA slutter i aften med kostume parade - temaet er " The roaring twenties.
Rosinen er koncert med Scooter Lee.

Udvalgte støvler:
Dance of the decade: Beautiful in my eyes af Simon Ward
Årets dans: Uptown Funk af Rob Fowler

Kvindelig Idrætsforening Fredericia | Baldersvej 19 | 7000 Fredericia | Tlf.: 40881536