Kvindelig Idrætsforening Fredericia
Foreningen » Formandens beretning for sæsonen 2018/19

Beretning for KIF Sæson 18/19


Tilbageblik på den 88 årige kvinde KIF. Endnu et begivenhedsrigt år er gået i foreningen.

Hvis jeg skal begynde hvor jeg slap sidste år:

Forårs sommer motion i KIF, var igen et tilbud til medlemmerne. Motion med skiftende instruktører i april og maj, var desværre ikke så velbesøgt som tidligere, så skal det gennemføres i år, så skal der min. Være 15 tilmeldte.
Linedance havde som altid en trofast skare af dansere der benyttede sig af tilbuddet om at fortsætte sæsonen.
Forårs Yoga, blev tilbudt ag Vivi, der også gerne ville tilbyde nogle ekstra Yoga lektioner og det er altid en succes.
Gå hold blev startet op og den flok på 15-20 kvinder, desværre holdt dette ikke hele vejen, men en trofast flok på 12 drog ud på den ugentlige gåtur i raskt trav.

Instruktørsamlingen i august, blev krydret med inspiration til sæsonen af 3 gymnaster fra verdensholdet, der har deres daglige virke på Ågaard Efterskole, en super start, men sjov og leg og en spændende fortælling om deres rejse på verdensholdet.

SÆSONSTART
Foreningen er så privilegeret at have en stor fast instruktør skarer, der år efter år, uge efter uge, kommer og levere den ugentlige motion til foreningens trofaste medlemmer, det vil jeg takke alle for det er hele fundamentet i foreningen, de frivillige og medlemmerne.

Sæsonen kom godt i gang, mange gymnaster og rigtig mange gymnaster på visse hold…. 2 nye hold så dagens lys Maxi rytmepiger 4-5 kl. og Motion i Vand. Maxi piger, måtte vi lukke, da der kun var få deltagere, men Motion i vand der kun skulle have været 10 gange, var en succes, så Vivi og Anni fortsatte efter jul, til stor glæde for deltagerne.
Alle har leveret en fantastisk gymnastik sæson i året der er gået.

Efteråret er også tiden hvor de unge tager ud og dygtiggøre sig og i år gik turen til Egtved, en super dag, men forenings inspiration, sjov leg og rollen som Instruktør og hjælpeinstruktør, dette kursus laves i samarbejde med DGI Sydøstjylland.

Som noget nyt var der en byvandring på KIF programmet, en rigtig fin tur med Per Skousen, der er et leksikon i Fredericias historie, masser af årstal og en meget lille gåtur, og masser af kold blæst, kan beskrive turen, så skønt at få kaffe og kage efter turen 😊 Vi vil forsøge at gentage en tur i vores by.
 
KARIN Senior beretning
Som noget nyt var der afsat en pulje v. DGI hvor der kunne søges midler, i stedet for det vi hidtil havde modtaget Spilleriet / Skat, pga. af KIF’s Rolle i IHB. KIF søgte og fik de midler vi søgte. Redskaber til Børneholdene, Musik til Linedance, nye DGI Sangbøger og refleks armbånd til gå holdene til dage hvor sigtbarheden ikke er så god, så er de synlige (båndene ligger i Riddersalen).

Som noget nyt forsøgte KIF sig med en konkurrence på Face Book og Instagram, hvor der over nytåret blev udloddet håndvægte (overskud redskaber), et godt tiltag, som vi vil forsøge os med nogle gange om året, så vi kan få flere der følger KIF. 2 gode medier, der gør vores forening mere kendt i Fredericia og omegn 😉

Der er også et fortsat godt samarbejde med byens øvrige gymnastikforeninger (områdeforum), hvor vi sammen har arrangeret Børnefællestræning i BPI Hallen med over 150 børn 1-3 kl.

Jump & Pay, et par timers spring, hvor deltagerne betaler kr. 20,- for at komme og springe.
I dette forum udveksles der også ideer og der er sparring i det daglige arbejde og vi vil forsøge at få inddraget DGI, så de også bakker op om den stærke gymnastik arbejde i Fredericia.

Folkeoplysningsudvalget, beder hvert år foreningerne om at indstille evt. emner til deres priser og KIF valgte i år at indstille teamet omkring mini spring og det bedste var de unge vandt prisen, som er en hæder til nytårskuren og 1000.- kroner.

Den fantastiske bestyrelse havde også indstillet formanden til selv samme pris, hvilket jeg er meget rørt og taknemmelig over. TAK. Men jeg glæder mig over de unge fik anerkendelsen, det fortjener de for deres fantastiske arbejde i team omkring holdet.
 
Ud over dette, så har KIF også gennemført de traditionelle arrangementer, som medlemsaften, Juletræ for børn, men også for voksne, fastelavn, altid med god opbakning. 

Året bød også på fødselsdag, 80 år for 2 af KIF’s æresmedlemmer Tillykke Kirsten og Jytte. 

Opvisningerne er overstået og masser af skøn gymnastik er vist på diverse hal gulve.

Vores egne opvisning i FIC i lørdags gik super godt og der blev donerer kr. 2420 via Mobilepay og i donationsboldene.

I denne uge er der også taget hul på forårs motionen, så hele møllen starter forfra……
 
Endnu et skønt tilbageblik, men også med blikket rette fremad mod nye mål og visioner for vores 88 årige forening. Bestyrelsen er altid modtagelig for gode ideer, nye aktiviteter, flere dygtige instruktører, så i skal ikke holde jer tilbage, hvis i selv har lyst til at prøve kræfter i KIF, her er plads til alle og der er altid små som store opgaver der skal løftes og vi kan aldrig blive for mange hænder.

Tak, til jer alle for den store opbakning i KIF. Jeres dejlige smil og anerkendelsen i hverdagen, husk også at give de frivillige instruktører et skulderklap, det varmer og giver energi til arbejdet.

Tak, til den fantastiske bestyrelse, i er helt eminente i hverdagen, hver især klare i de opgaver i har sagt ja til, stille og roligt glider vi gennem en sæson og sammen løser vi de opgaver og udfordringer der dukker op. Et perfekt samspil, der gør at foreningsarbejdet er inspirerende, udviklende, sjovt og mega hyggeligt. Tak, for de mange dejlige timer i jeres selskab og alle de skønne knus der følger med 😊

Kvindelig Idrætsforening Fredericia | Baldersvej 19 | 7000 Fredericia | Tlf.: 40881536