Linedance
Vi starter sæsonen 2019/2020 den 5. september 2019.
I KIF danser vi både country og non-country. Det spænder lige fra Allan Jackson, Brad Praisley til Rihanna og Lady Gaga -  der er plads til både støvler og sneakers! Vi danser det nyeste men også danse fra tidligere sæsoner.
 
I KIF er der plads til alle, både dem der danser en gang om ugen og dem der deltager i arrangementer i andre klubber og træf som f.eks. Windmill og Bogense Linedancetræf, præriefest.

Om linedance kan vi sige, at det er en dejlig vitaminblanding, der giver næring til både krop og sjæl. DOG må vi advare - det er STÆRKT VANEDANNENDE og du bliver sikkert afhængig af det  cheeky

HUSK vandflaskenLinedance er en danseform, hvor man står på rækker (lines). Man danser uden partner.
Linedance er for begge køn og alle aldre.

 
Selve dansen består af en serie af trin, som danses igen og igen, til melodien slutter. Vi danser til al slags musik, country og noncountry. Kan du tælle til otte og gå i takt til musik, har du mulighed for at lære denne form for dans. smiley Det er en rigtig god og sjov form for motion. Der er ikke specielle krav til tøj – undgå dog sko med skridsikker sål. Husk vand.
Stabilt fremmøde er absolut en fordel på alle hold smiley

Ses vi?

 


 
Hold 1 - Begyndere og let øvede
Torsdage fra kl. 18.30 – 19.30

Holdet er for helt nye dansere, og dansere, der gerne vil have grundtrin og betegnelser til at sidde bedre fast. Det kan også være dansere, der har holdt pause eller som bare synes begynderdansene er helt uimodståelige smiley
Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med, og hæver først niveauet, når danserne er klar til lidt flere udfordringer.


Hold 2 - Let øvede og øvede
Torsdage fra 19.45– 20.45

Holdet er for dansere, der har danset nogle år, og som kan rigtig mange af grundtrinnene.
Dansene er på lidt højere niveau med bl.a. restarts og tag
s.
 

Kvindelig Idrætsforening Fredericia | Baldersvej 19 | 7000 Fredericia | Tlf.: 40881536