Linedance
Ingen dans torsdag den 30. maj pga. Kristi Himmelfartsdag. '
Vi lufter danseskoene igen den 6. juni :-)

Vi danser alle torsdage i juni måned.

X i kalenderen, hvis du vil være med til at danse i Fredericia den 6. juli fra kl. 12.30 til "Bibi og Sniff", der spiller musik, vi kan danse til -  vise "flaget" og gøre lidt reklame for linedance.
 
I KIF danser vi både country og non-country. Det spænder lige fra Allan Jackson, Brad Praisley til Rihanna og Lady Gaga -  der er plads til både støvler og sneakers! Vi danser det nyeste men også danse fra tidligere sæsoner.
 
I KIF er der plads til alle, både dem der danser en gang om ugen og dem der deltager i arrangementer i andre klubber og træf som f.eks. Bogense Linedance Træf.

Om linedance kan vi sige, at det er en dejlig vitaminblanding, der giver næring til både krop og sjæl. DOG må vi advare - det er STÆRKT VANEDANNENDE og du bliver sikkert afhængig af det  cheeky

HUSK vandflasken
Linedance er en danseform, hvor man står på rækker (lines). Man danser uden partner. Linedance er for begge køn og alle aldre.
Selve dansen består af en serie af trin, som danses igen og igen, til melodien slutter. Vi danser til al slags musik, country og noncountry. Kan du tælle til otte og gå i takt til musik, har du mulighed for at lære denne form for dans. smiley Det er en rigtig god og sjov form for motion. Der er ikke specielle krav til tøj – undgå dog sko med skridsikker sål. Husk vand.
Stabilt fremmøde er absolut en fordel på alle hold smiley


Ses vi?

Hold 1 -Torsdage fra kl. 18.30 – 19.25
Holdet er for helt nye dansere og dansere fra sidste sæson, som gerne vil have grundtrinene og betegnelserne derfor til at sidde endnu bedre fast. Det kan også være dansere, der har holdt pause en
Vi starter helt fra bunden.

Hold 2 - Torsdage fra 19.30 – 20.25
Holdet er for dig, der har danset mindst én sæson. Du har styr på de grundtrin, du lærte på hold 1 og glæder dig til at lære flere grundtrin og nye kombinationer af trinene.

Hold 3 - Torsdage fra 20.30 – 21.30.
Du har danset mindst to sæsoner. Du kan rigtig mange grundtrin, har en vis rutine i at danse linedance og er interesseret i at lære sværere grundtrin og kombinationer fx restart, tac, flere count i den enkelte dans.

 
Kvindelig Idrætsforening Fredericia | Baldersvej 19 | 7000 Fredericia | Tlf.: 40881536