Linedance » Fotoalbum » Tunesien 2013
Linedancetur Tunesien 2013.
 
Vi var 7 dansere fra KIF, der var med på turen.
 
Turen var arrangeret af Janni Lauridsen. Instruktør var Niels Poulsen.  Mere end 120 dansere fra hele landet var med på turen.
 
Den 7. oktober satte vi alle kursen mod Billund og fløj til Tunesien. I Sousse var hotel Riadh Palms mål for den kommende uge. Flot hotel til 1500 mennesker, beliggende lige ned til stranden, så der blev badet i Middelhavet dagligt. Der var masser af god mad at vælge imellem til samtlige måltider.
 
Og så skulle der danses. Niels Poulsen stod for Workshops hver formiddag undtagen onsdag. Recap hver eftermiddag. Han er bare dygtig. Randi og Claus styrede musikken hele ugen. Det har været et kæmpe arbejde, at få alt til at klappe, men de har styr på det.
 
Vejret var med os, så vi kunne danse ude om dagen. Om aftenen var der dans fra kl. 21.00 til 24.00 indenfor. Og de er bare dygtige - danserne rundt om i landet.
Den ene dag, da der var en Limbo dans, deltog ”Jam” en af de unge ansatte på hotellet.
Hun kunne bruge kroppen – det så rigtig godt ud.
 
Vi rejste med Bravo Tours, så der var også mulighed for at se lidt af Tunesien i løbet af ugen – med danske rejseledere. Vi var ude i byen Sousse for at se Medinaen, hvor der på et skilt, ved en af boderne, stod: ” En masse gammelt lort” smiley. Nogle besøgte marinaen og shoppede. Andre var i Haman eller prøvede kamelridning .
Det var helt igennem en oplevelsrig tur, som kan anbefales.
Janni Lauridsen gentager turen næste år.
 
Kirsten Lindholm
 
Kvindelig Idrætsforening Fredericia | Baldersvej 19 | 7000 Fredericia | Tlf.: 40881536